Ментори-практики навчають в ІТ-Академії

Коли ти йдеш на роботу - і відчуваєш, що ти там жодного дня не працював, оце справжнє свято. Це те, до чого прагне більша половина людства. У Вінницькій ІТ-Академії працюють справжні професіонали, викладачі-практики, які уже не перший рік знаходяться у ІТ- індустрії.  Про що ми впевнено можемо сказати? - Вони люблять свою викладацьку роботу! 

Людина, яка планує пов’язати свою професійну діяльність зі сферою інформаційних технологій, має бути готова до постійної самоосвіти та її підводних каменів. Часто виникають труднощі із самоорганізацією; відсутність більш досвідченої людини поруч; складнощі з пошуком потрібної інформації серед Інтернет-джерел, яких наразі безліч. Тому у Вінницькій ІТ-Академії працюють лише практики, вони дотримуються основних принципів, які дають високі результати - гарантоване працевлаштування.

1. Діючі фахівці, які постійно самовдосконалюються. Вінницька ІТ-Академія використовує європейський досвід, де викладачі є діючими фахівцями в ІТ-сфері. Тут навчають висококваліфіковані програмісти, тестувальники, веб-дизайнери, проджект-менеджери, HR-ри та інші. Всі вони готують студентів до реального життя. Бути айтішником не просто, правило типу “вивчив все за один раз - одразу профі” тут не діє. Наші ментори теж постійно самовдосконалюються, адже ІТ-технології швидко змінюються. Завдання наших викладачів - мотивувати студентів до постійного розвитку власним прикладом. 

2. Викладач і студент - це тандем. Для кожного з наставників, поняття «викладач» і «студент» має бути тандемом. Адже від взаємодії залежить результат - гарантоване працевлаштування. Кожен ментор вибудовує зі студентом певний зв’язок, довіру, бажання вчитися і вчити. Бо якщо не цікаво тому, хто ділиться інформацією, то не цікаво буде й тому, хто слухає.  

3. Бажання ділитись досвідом. Дуже швидко змінюються сучасні професії та вимоги до них. Тому студент має хотіти постійно навчатись та розвиватись. Наші працівники розуміють, що передають свій досвід наступному поколінню, і можуть “виростити” чудового колегу в свою команду, або  навіть, майбутнього лідера та новатора у інноваційних технологіях. Викладачі ІТА не просто навчають, вони цікаві студентам, як особистості. Ментори служать особистим прикладом для студентів та є справжніми носіями цінностей ІТ-Академії. 

4. Навчають думати. Наші випускники, які зараз працюють у ІТ-компаніях - 70% часу проводять обдумуючи алгоритм та побудову програми і лише 30% - програмують. Це стосується будь-якої спеціалізації. Наприклад, щоб зробити дизайн сайту, потрібно продумати його логіку та прототип, а вже потім відмальовувати делаті. Зараз студентам потрібна не так інформація, як уміння правильно її шукати та використовувати. Важливо те, як навчити вас думати. Одна справа дати готову підкову, а інша - навчити її кувати самостійно. В свою чергу ІТ-Академія вчить ковальству в ІТ. 

5. Повага та співпраця. Коли у вас є відчуття, що викладач справді хоче вас навчити, поділитися досвідом, тоді завжди будуть між вами повага та співпраця. Ця риса важить дуже багато. Повага має бути як з боку викладача, так і студентів. Стати ментором може кожен спеціаліст, котрий має досвід і бажання передати свої знання. На кожному етапі навчання ви є командою із друзями-однодумцями та вашим наставником. Ви разом аналізуєте помилки, виправляєте та йдете далі до нових перемог. 

Результат роботи ментора вимірюється, в першу чергу, рівнем якісних змін у розвитку студентів. Ми пишаємось нашими випускниками, усі вони вже працюють у ІТ. Якщо ти прагнеш змінити життя і навчатись у сильних менторів, який підкаже, спрямує, обговорить з тобою різні підходи, рішення, тренди - реєструйся на навчання на будь-яку із спеціалізацій: програмування, ручне і автоматизоване тестування, веб-дизайн, проектний менеджмент. Наші викладачі-практики, гарантовано зроблять з вас професіонала своєї справи і приведуть в ІТ-індустрію. 

Вінницька ІТ-Академія

ita.in.ua

тел. 067-431-19-21

Опубліковано

13.01.2020