Всеукраїнський проект "День кар’єри “PROFIT DAY"

Вже третій рік поспіль ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування” спільно з Міністерством молоді та спорту реалізовують Всеукраїнський проект "День кар’єри “PROFIT DAY".

Даний проект - це серія заходів по всій Україні, які поєднують у собі ярмарок вакансій, тренінги, майстер-класи та презентації від роботодавців.

Основною цільовою аудиторією проекту є молодь та внутрішньо переміщені особи. Для молоді участь в проекті дає можливість знайти місце роботи чи підробітку, місце проходження практики, стажування або пройти профорієнтаційне тестування. Для компаній - можливість знайти потрібний працівників, напрацювати кадровий резерв та більше розповісти про свої цінності, продукцію чи послуги.

В 2017 році заходи найбільші заходи проекту відбулися у Луцьку, Харкові, Тернополі, Львові, Вінниці, Харкові, Дніпрі, Мелітополі, Маріуполі та Сумах.

В цьому році в проекті взяло участь більше:

  • 250 компаній-роботодавців

  • 4500 відвідувачів

  • 80 тренерів та спікерів

Найбільше кількість роботодавців, які взяли участь в проекті, представляють сферу ІТ. Вона залишається одною з найпріоритетніших  сфер розвитку в Україні. Пропозиції щодо вакансій, представлені ІТ-компаніями, користуються неабиякою популярністю серед роботошукачів завдяки гарним умовам оплати праці та можливостям професійного розвитку.

В 2017 році до організації проекту долучилось близько 50 організацій-партнерів з числа громадських та держаних організацій. Це, зокрема, Державна служба зайнятості, ГО “Клуб Ділових Людей”, молодіжні центри праці, молодіжні центри, навчальні заклади тощо.

Проект підтримало і чимало соціально відповідальних бізнес-компаній, серед яких, зокрема, національні партнери: група компаній “Метінвест” та аутсорсинговий контакт-центр “Simply Сontact”

 

Більше про подію на сайті: profitday.info

Сторінка у соцмережах: FB.

Опубліковано

7.06.2017