Зі школи в ІТ-ішники?

Усі батьки прагнуть для своїх дітей кращого. Що ж насправді це “краще”? Можливо, “краще” - це коли дітей чекає щасливе, успішне майбутнє - коли вони отримують задоволення від своєї роботи і гарну зарплатню. Яка робота поєднує у собі всі ці складові? Сьогодні це професії майбутнього - професії зі сфери ІТ. Але як зрозуміти, що Вашій дитині під силу нелегкий шлях ІТ-ішника? Розібратись в цьому допоможе Школа Хакерів Вінницької ІТ-Академії! 

Чому саме ІТ? Уявіть собі, вже в 2020 році кожна третя вакансія в світі буде зі сфери інформаційних технологій. Все навколо нас пов`язане із розробкою - це банери, додатки, ігри, сайти, інтернет-магазини, розумні будинки, роботи, безпілотний транспорт, космічні проекти… Цей список надзвичайно великий! З розвитком технологій він постійно розширюється. Викладачі Школи Хакерів відразу вивчають усі новинки і враховують їх у навчанні. 

Чи варто в дитячому віці вивчати програмування? Відповідь на це запитання однозначна - ВАРТО! Тому що дитина вже проявляє свій інтерес до сучасних технологій, які оточують нас в повсякденному житті. Якщо почати вивчати програмування з дитинства, то вже до закінчення школи можна легко стати на перший щабель IT-спеціаліста. Цей шлях нелегкий, але Школа Хакерів дає можливість не лише поринути в світ ІТ, а й спробувати себе в ролі програміста та веб-дизайнера і зрозуміти свій подальший професійний шлях. В Школі Хакерів учні діляться на дві вікові групи: молодша група (9-12 років) і старша група (13-16 років), тож робота в таких групах комфортна та продуктивна.

Які предмети вивчають в Школі ХакерівНаші хакери вивчають Інтернет-програмування, Основи веб-дизайну, Англійську мову для ІТ і Логіку та алгоритмізацію. Вже для дітей від 13 років додається предмет Алгоритмізація та програмування на мовах С/С++. В процесі навчання учні починають вивчати складніші напрямки і технології.

Хто навчає учнів та як проходять заняття? В ІТ-Академії працюють викладачі-практики, які поставили перед собою ціль - дати дітям розуміння, що таке ІТ і привити любов до цієї сфери на власному прикладі. Немає стандартного уроку, як у класичній школі. Є ігри, цікаві практичні завдання, змагання між командами, різного роду проектні роботи та багато іншого. Але все працює на те, щоб виховати в дітей дух співробітництва і ефективної роботи в команді, яка забезпечує успішний результат і приводить до перемоги. На заняттях панує дружня атмосфера, учні мають змогу розкрити свою особистість, розвинути здібності і проявити себе.

Як довго триває навчання в Школі Хакерів? Навчатися можна до 17 років. З кожним новим курсом учень поглиблює свої знання та вміння програмувати. По завершенню курсу та виконання курсового проекту учень отримує сертифікат, який засвідчує конкретний рівень володіння технічних навичок та англійської мови і дозволяє перейти на наступний етап навчання. 

За весь період навчання учні проходять цікавий шлях юного ІТ-шника:

Beginner Hacker - це рівень новачка, учня який вже має певні навики в програмуванні, але лише на початковому етапі навчання. 

Рівень Strong Beginner Hacker засвідчує, що перший етап пройдено і учень вже має кращі навички, ніж початківець, щоб зробити перші кроки до роботи над проектом. 

Junior Hacker - учень юніор, молодший спеціаліст, який вже почав розробку власного проекту по вибраній технології. 

Strong Junior Hacker - сильний молодший початківець, який вже має певні напрацювання у власному проекті та освоїв декілька різних технологій.

Middle Hacker - кваліфікований розробник, який може похвалитись своїм першим повноцінним проектом. 

Strong Middle Hacker - сильний кваліфікований розробник, який вже працює над наступними проектами і може самостійно вдосконалювати свої уміння. 

Senior Hacker - старший учень-розробник, у якого на власному рахунку кілька різнопланових повноцінних проекти. 

Strong Senior Hacker - провідний учень-розробник, який може чітко контролювати якість і своєчасність розробки певного програмного продукту. 

Silver Hacker - розробник, який вже приймав участь у розробці щонайменше одного командного проекту, і він вільно володіє освоєними раніше технологіями. 

Gold Hacker - учень Школи Хакерів, який не боїться взятись за важкі нові проекти та з легкістю вивчає складні технології програмування. 

Platinum Hacker - вільно володіє двома мовами програмування, вміє працювати в команді. 

Master Hacker - це свого роду майстер своєї справи, який швидко і легко опановує нові технології, є гарним командним гравцем та проявляє креативність у вирішенні задач.

Black Master Hacker - надзвичайно вмілий учень-програміст, який працюючи в команді займається найсерйознішими та найважчими завданнями. 

Wizard Hacker - вміє легко розробити новий проект, при цьому допускаючи мінімальну кількість помилок, пропонує свої моделі та рішення поставлених задач. 

Team Lead Hacker - це завершальний етап навчання в Школі Хакерів, на якому учень - це не просто професіонал, це лідер, який може зібрати команду і створити спільний проект - власний веб-сайт, гру чи прикладну програму.

Випускники Школи Хакерів можуть продовжити навчання на "дорослому" курсі за бажаним напрямком зі знижками від 10 до 30%, та по завершенню отримати роботу в ІТ-компанії. Так, Школа Хакерів - це впевнений крок у майбутнє. Отож, давайте зробимо його разом! Ми вирощуємо таланти!

Контакти: Вінницька ІТ-Академія

Адреса: вул. Ващука, 20-а, м. Вінниця

тел. 067-431-19-21, 073-20-99-743

hack.intita.com

Опубліковано

4.03.2019