5 порад класних канікул від Школи Хакерів

Настала пора літніх канікул! А ви ще досі не вирішили де ваша дитина відпочиватиме цього літа? Ми хочемо з вами поділитись ефективними порадами від Школи Хакерів, які допоможуть провести канікули пізнавально та весело.

Порада №1. Зробіть канікули сучасними. Діти активно цікавляться сучасними технологіями. У них є улюблені блоги та сайти - YouTube, Facebook, Instagram.  Уявіть, що цього літа у них буде можливість створити свій сайт самостійно!

Порада №2. Нові друзі - нові враження. Коли збираються друзі-однодумці, то разом вони чудова команда! А спільні проекти об’єднують дітей, виховують командний дух та наполегливість. Кожен день з такими друзями - це гарантовані позитивні емоції.

Порада №3. Відпочинок має бути пізнавальним. Масу вільного часу краще використати з користю. Поєднайте розваги та навчання. Слово “вчити” повинне асоціюватись не з нудними уроками, а з захоплюючими та нестандартними заняттями.

Порада №4. В здоровому тілі – здоровий дух! Щоденний спорт - це запорука гарного самопочуття та міцного здоров’я. Багато хто ходить на секції з футболу чи танці, а чому б не спробувати щось новеньке? Вивчити прийоми самозахисту, дихальні вправи, методики самоконтролю, вправи для зміцнення опорно-рухової системи!

Порада №5. Fun! Fun! Fun! Розваги мають бути вибухом позитивних емоцій! Коли дитина приходить і безупинно хоче розповідати про все-все: що бачила, де була, з ким спілкувалась - це дійсно круто! Не забувайте про цей момент відпочинку вашої дитини. Адже ці враження залишаться в неї на все життя.  

Саме ці поради, використовує Школа Хакерів під час навчання в літньому ІТ-таборі. Програма розрахована на 4 тижні, 5 днів в тиждень по 6 годин на день. Табір організовується для дітей шкільного віку починаючи з 9 років. Групи становлять до 15 дітей, що дає можливість знайти індивідуальний підхід до кожної дитини. Пари  проходять цікаво та насичено! Адже лише у нас працюють викладачі-практики з багаторічним досвідом роботи та колосальним багажем знань. Діти вивчають логіку, графіку та дизайн, інтернет-програмування, ІТ English з носіями мови. В програмі передбачені квести, походи та екскурсії до ІТ компаній, а також спортивні заняття з досвідченими інструкторами та багато іншого.

Вже  після  проходження нашого 4-тижневого  інтенсивного курсу ваша дитина зможе створити свій перший сайт, покращить знання англійської, потренує логічне мислення.

Літній ІТ-Табір - табір в якому канікули стануть дійсно незабутніми, сповненими позитивних емоцій та вражень!

 

 Ми вирощуємо таланти!

 Вінницька ІТ-Академія

 https://hack.intita.com/#itcamp

 тел. 067-431-19-21

        073-20-99-743

          

Опубліковано

3.09.2018