7 фішок цікавого навчанням у Школі Хакерів

Як зробити так, щоб ваша дитина хотіла йти на заняття, а не шукала привід його пропустити? Щоб навчання було цікавим і діти летіли на нього. І засмучував не урок, а його пропуск? Сьогодні для  освіти це дуже актуальна проблема. Сучасним дітям, на жаль, навчатись не завжди цікаво. Тож як заохотити дітей до навчання? У цій статті ми дізнаємось про деякі поради від Школи Хакерів, у яку учні йдуть із задоволенням!

№1 Бачу результат - хочу ще! Під час навчання діти мають робити набагато більше, ніж просто слухати і фіксувати готові думки викладача. Вони повинні застосовувати нові знання на практиці. Навчатися на практичних завданнях і реальних проектах - пріоритет у Школі Хакерів. Оскільки діти, які бачать результат своєї роботи мають набато кращі знання і навички, якщо порівнювати їх навіть з тими, які знають досконало теорію.  

№2 Допомагати у всьому. Викладач — це не просто людина, яка може переказати факти і правила. Він має допомагати дітям зрозуміти і проаналізувати інформацію, яку вони вивчають. Кожна дитина в Школі Хакерів завжди знайде у наших викладачах кращого друга та наставника, звернувшись до якого, може розраховувати на те,  що її вислухають, зрозуміють, сприймуть всі її проблеми та нададуть цінну пораду.

№3 Не бійся помилятись. Сучасні діти дуже імпульсивно реагують на невдачі, особливо, коли їх невдачі побачили однолітки. Викладачі Школи Хакерів допомагають зрозуміти, що помилка - це круто. Помилка змушує думати і є невід’ємною частиною навчання.  Якщо ти виправиш її сам, то більше ніколи не повториш. Крім того на заняттях створюють захоплюючу атмосферу. А коли процес захоплює, страх перед помилкою зникає, відкривається більш ширше уявлення про свої можливості.

№4 Командна робота. Можна сказати, що це злиття в одне ціле знань, умінь, прагнень, мрій та дій. Сьогодення вимагає вміти працювати і досягати результатів у команді. Цього Школа Хакерів навчає завдяки вирішенню спільних задач,  постійним командним проектам, іграм, хакатонам. Тобто, виховується командний дух. Діти, які творять і втілюють власні ідеї, мріючи про щось спільне і навіть іноді, утопічне – вже команда, в якій вони проявляють свої лідерські якості!

№5 Різносторонній розвиток. Необхідно, щоб ваша дитина мала різносторонні здібності та інтереси, аби виділити найбільш значущий і надалі - реалізувати себе у ньому. Тому в Школі Хакерів доступні різні напрямки навчання: Інтернет програмування, Програмування на С/С++ та інших мовах, Логіка, Веб-дизайн, Англійська мова для ІТ.  Всебічно розвинені діти активні фізично та розумово, невимушено почуваються в суспільстві.

№6 Сучасність. Йти в ногу з часом — ось, що завжди діє. Круто вивчати все те, що зараз є на піку популярності. Учні Школи Хакерів, з упевненістю можуть сказати, що вони в тренді сучасних технологій. Адже всі предмети, які вивчаються у нас - є дійсно актуальними. Вміння створити свій сайт, придумати  сучасний логотип та відмалювати його у графічному редакторі, знати нові айтішні слова, підколоти логічною задачею, впоратись із будь-якою головоломкою, створити гру та її персонажів - все це та багато іншого у Школі Хакерів.

№7 Легка та дружня атмосфера.  На заняттях завжди панує дружня атмосфера роботи, яка надихає на дослідження та пошук. Кожен учасник може проявити себе як у співпраці так і індивідуально. Кмітливі, допитливі діти активно працюють, тому що працювати легко та комфортно. Якщо дитина ставиться позитивно до навчання - її мозок працює краще і сприймає значно більший обсяг нового матеріалу.

Усі ці фішки = бажання йти на заняття і вивчати щось нове. У Школі Хакерів Вінницької ІТ-Академії прогресивні і нестандартні погляди на навчання. Ми розуміємо, що ера новітніх технологій диктує власні правила сприйняття матеріалу дітьми. Тому ми враховуємо це у кожному нашому занятті.

Школа Хакерів - це  незалежне мислення з джерелом нових і креативних рішень. Набір вже розпочато! Не втрачайте шанс зробити перші кроки на шляху до самореалізації та успіху вашої дитини уже зараз!

Вінницька ІТ-Академія

тел. 067-431-19-21, 073-209-97-43

hack.intita.com

Опубліковано

21.02.2019