Шанс на нове життя після АТО

Наші воїни, наші захисники заслуговують на гідне навчання та гідну професію, в якій вони знайдуть себе та своє подальше призначення. Психологи кажуть, що зазвичай людині, яка пройшла війну, важко повернутися до такого самого ритму життя. Тобто до того ритму, який був у неї до мобілізації, чи стати до тієї ж роботи, що у неї була. Людина змінилася назавжди й знову має шукати себе в новому житті.   

Існують державні програми по реабілітації і працевлаштуванню ветеранів, держава також надає можливість ветерану безкоштовного навчання у деяких державних закладах. І ми також не можемо стояти осторонь.

Вінницька ІТ-Академія, в рамках власної соціальної програми освітньої допомоги воїнам,  надає знижку учасникам бойових дій на Сході України та в Криму – 50%.  А також знижки на освітні послуги мають незахищені категорії населення: люди з інвалідністю 3-ї групи – 10%; люди з інвалідністю 2-ї групи – 15%; люди з інвалідністю 1-ї групи – 20%.

На сьогодні Вінницька ІТ-Академія є одним з найбільш престижних закладів з підготовки айтішників. Вже 8 років вона руйнує шаблони і створює нові стандарти елітної та ефективної освіти, які забезпечують результат. Результат - це отримані знання і вміння, з якими випускники ІТ-Академії успішно проходять співбесіди і отримують першу роботу в ІТ.

Важливим є той факт, що зі студентами працюють викладачі-практики і навчання проходить на діючих проектах. Це забезпечує вдалий результат та успішне подальше працевлаштування. Доказом цього, є один із наших випускників Олег Волков, який став добровольцем у війську для виконання своїх Конституційних обов'язків і захисту своєї сім'ї. Він пробув більше року на війні та повернувся з двома поранення,  отримав важкий посттравматичний синдром. Олег повністю змінив своє життя: сьогодні він успішний програміст однієї із Вінницьких ІТ-компаній. Ось, що він каже про навчання в Академії

“Дякуючи небайдужим людям, розробникам - волонтерам, що допомогли колишньому сержанту ЗСУ стати на шлях здобуття дуже непростої професії, колективу ІТ-Академії - зараз я маю шанс розвиватись і стати інженером-розробником програмного забезпечення.

Існує така фраза - "солдати з війни не повертаються ніколи", нехай навіть так, проте, бути повноцінним громадянином, а не юзером, цього суспільства - можливо! І я вірю, що все тільки починається.

ІТ-Академія відіграла не останню роль у моєму психологічному післявоєнному становленні, адаптації в суспільстві і дала усі умови для здобуття базових навиків WEB-dev.” (повний відгук про навчання Олега Волкова читайте на сторінці Фейсбук)

Так, військовослужбовцям важко знайти себе після участі у антитерористичній операції, операції об’єднаних сил, іноді, після бойових дій, життя перетворюється на невизначеність і суцільну розгубленість, але залишатись в цьому чи змінити, без перебільшення, все вирішувати кожному особисто. Головне - Ваше бажання працювати над собою, шукати джерела мотивації і йти вперед не зупиняючись. У Вінницькій ІТ-Академії Вам допоможуть у навчанні, що в сукупності дозволить досягати поставленої мети і отримати бажаний результат. Тут важливо висловлювати свої думки та цінувати думки інших, це дозволить співпрацювати результативно і плідно. Серед випускників ІТ-Академії є філологи, лікарі, менеджери за освітою, які зуміли виявити і довести, що вони — програмісти за покликанням. Запрошуємо усіх атовців змінити своє життя та навчатись у Вінницькій ІТ-Академії на пільгових умовах за будь-якою із спеціалізацій - програмування, тестування ПЗ чи веб-дизайн.

Можна навіть навчатись БЕЗКОШТОВНО! Достатньо круто знати шкільну програму, не лінуватись сидіти над задачами з підвищеною складністю та любити математику.

Вінницька ІТ-Академія

ita.in.ua

тел. (067)431-19-21, (073)20-99-743

Опубліковано

24.03.2019