Гарантована високооплачувана робота в Україні! Це як?

Хтось уже з дитинства впевнений, ким хоче стати. А інші, навпаки, навіть після завершення вишу ще не знають куди податись. Якби ми не прикидались “я буду працювати на улюбленій роботі, навіть якщо там невелика зарплата” - це все до певного часу. Рано чи пізно, ми приходимо до думки, що все-таки грошовий фактор не менш важливий у виборі професії. Як вибрати таку роботу, щоб приносила і гроші і задоволення?

Лише 12% українців задоволені своєю зарплатою. За даними статистики, у нашій державі, попит зростає саме на кваліфікованих фахівців в ІТ-сфері. Крім того, зарплата такого фахівця одна з найвищих в Україні.

Хто такі айтішники? IT-фахівець - людина, діяльність якої спрямована на підтримку і розвиток комп'ютерних і мобільних технологій всередині компанії. Чомусь у всіх склався стереотип, що це людина, яка сидить за комп’ютером і натискає на клавіші. Насправді ця професія має багато напрямів. Чим же відрізняється програміст від айтішника? Все дуже просто: друге поняття має на увазі всіх фахівців, а перше - тільки їх частину. Тобто це і тестувальник, бізнес-аналітик, менеджер проектів, дизайнер та інші... За деякими даними, таких професій на сьогодні налічується понад 500!

Без IT-фахівців неможливо уявити сучасний світ: саме від цих людей залежать майже всі сучасні розробки. Завдяки айтішникам життя на планеті вирує та вдосконалюється.

Чи потрібні ще IT-фахівці Україні? Дехто думає, що останнім часом занадто багато айтішників, але насправді це не так. Ринок інформаційних технологій активно розвивається, тому кадровий попит величезний. Україні в найближчі роки потрібно десятки-сотні тисяч нових фахівців у сфері високих технологій. Офісний або віддалений IT-фахівець, який розбирається в новій технології без роботи не залишиться. До найбільш затребуваним напрямками відносять такі варіанти: розробник (програміст), тестувальник, веб-дизайнер. Всі ці напрямки ви можете знайти у Вінницькій ІТ-Академії.

Що потрібно знати IT-фахівцю? Працівнику IT-індустрії вкрай необхідно відмінно знати свій напрямок,  володіти англійською мовою, слухати та аналізувати, а також злагоджено працювати в команді. Працюючи в ІТ-компаніях на різноманітних проектах, викладачі-практики Вінницької ІТ-Академії, добре орієнтуються у найпопулярніших мовах і технологіях, в останніх тенденціях та новинках ІТ-ринку. У студентів є можливість отримати досвід “з перших вуст”, причому, від людей, які зацікавлені у передачі своїх знань та вмінь. Головним у ІТ-Академії є не оцінки (їх просто не існує), а здані курсові та дипломна проекти. Дані результати значно красномовніше говорять про якість підготовки спеціаліста. Студенти також опановують навики, які безпосередньо пов’язаних з фахом (hard skills) і ті, які можуть знадобитися в будь-якій галузі (soft skills). Протягом всього курсу вивчається англійська мова для ІТ, рівень якої зазначається у дипломі. Це великий “жирний” плюс при прийомі на роботу.

Як знайти роботу? Дехто з студентів Вінницької ІТ-Академії отримує свою першу роботу вже на останніх місяцях навчання. Реальні історії про це можна прочитати на: https://intita.com/graduate . В іншому випадку ми безкоштовно стажуємо випускника до необхідного рівня на реальних проектах до успішного працевлаштування.

Два-три рази на рік ІТ-Академія виступає організатор Дня Кар’єри (https://profitday.info), де можна поспілкуватися з представниками ІТ-компаній Вінниці та України, подати резюме, познайомитися з людьми, які вже працюють в ІТ-сфері. Також в ІТ-Академії періодично влаштовуються зустрічі з HR-ами ІТ-компаній.

Кожен випускник гарантовано працевлаштовується після закінчення Вінницької ІТ-Академії - це самий “жирний” плюс престижного навчального закладу.

Для тих, хто хоче отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО є чудова нагода. Кожен, хто складе екзамен з математики на максимум, буде зарахований на бюджетне навчання. Деталі  https://ita.in.ua

 

Вінницька ІТ-Академія

ita.in.ua

тел. 067-431-19-21


 

Опубліковано

4.04.2019