Хакатон інноваційних освітніх рішень

28.12.19 відбувся Хакатон інноваційних освітніх рішень, під час якого всі учасники занурились у дружню атмосферу креативних рішень, новітніх технологій та спробували зробити освіту цікавою. 

На заході зібралась прогресивна молодь і школярі, а також ментори і жюрі, які працюють у ІТ-компаніях. Тема стосувалась гейміфікації навчального процесу. Задача полягала в тому, щоб написати програму гейміфікації курсу (на будь-яку тематику, з будь-якої галузі), який мав певну схему.

У Хакатоні інноваційних освітніх рішень прийняло участь понад 200 учасників, серед яких було 12 команд школярів та 15 команд прогресивної молоді. Серед молоді

1 місце зайняла команда Team spirit, 

2 місце - команда Hell Corp, 

3 - команда Totally space. 

Команди школярів також показали цікаві ідеї. Серед них жюрі виділили: 

1місце команда JS_jedi , 

2 місце - команда PRESS F,

3 місце команда Valenki.

Кожна команда працювала під наставництвом досвідчених менторів, викладачів-практиків Вінницької ІТ-Академії та айтішників різних компаній України. У всіх учасників була нагода перейняти знання у досвідчених менторів, які допомагали кожній команді протягом всього івенту. В результаті були створені рішення, що сприятимуть покращенню освіти та зацікавити у навчанні. Проте результатом роботи були не лише програмні продукти. Учасники розробити певну стратегію впровадження гейміфікації в навчальні курси. Кожен учасник Хакатону отримав приз від генерального партнера Хакатону інноваційних освітніх рішень - RIA.COM (AUTO.RIA)

 

Вінницька ІТ-Академія

ita.in.ua

тел. 067-431-19-21

Опубліковано

13.01.2020