Не вірус, а запашний аромат кави в кожен дім)))

Нам зараз потрібен не вірус, а запашний аромат кави... Студенти і викладачі Вінницької ІТ-Академії вирішили реальними справами підтримати кав'ярні, бари, ресторанний бізнес в цей складний час для малого бізнесу. І швидко розробили можливість на https://kavadrive.com/ доставки Кави (і не тільки) усім, хто зараз карантинить вдома чи працює.

Сьогодні важливо підтримати один-одного. Це має бути відчуття допомоги, що ти не залишився сам на сам із своїми проблемами. Відчуття справжньої підтримки, а не просто пустих слів чи закликів.                                                                                                                                                                                          

Можливості KavaDrive створені саме для того, щоб кожен із легкістю міг замовляти он-лайн, свої улюблені напої з доставкою додому чи на роботу. Проект стартував із мережею кав'ярень Coffee ToGo i наразі реєстрація для власників інших кав'ярень та ресторанів - БЕЗКОШТОВНА! Ми підтримуємо малий бізнес нашого міста. Це особливе відчуття, яким ми хочемо поділитись з іншими. 

Це вже третя, але не остання, РЕАЛЬНА допомога від Вінницької ІТ-Академії.

Першою впровадили ініціативу - “Ми навчаємо онлайн - Ви залишайтесь вдома!”. Де Вінницька ІТ-Академія відкрила онлайн доступи до свого контенту для всіх українців де б вони не знаходились в Україні чи за кордоном  із особистим супроводом викладачів-практиків, раніше таку можливість мали тільки студенти ІТ-Академії, https://robotamolodi.org/news/108

Друга - для усіх навчальних закладів, гуртків, вчителів та репетиторів України надали можливість комфортно налаштувати дистанційне навчання за допомогою платформи https://intita.com/ . Користування українською освітньою онлайн платформою теж БЕЗКОШТОВНО.  

Слідкуйте за новими нашими ініціативами - вони ще точно будуть, а зараз замовляйте запашну каву на: https://kavadrive.com/ 

Купуй вінницьке - підтримуй наших!

Вінницька ІТ-Академія

https://ita.in.ua/

тел. 067-431-19-21

Опубліковано

27.04.2020