Робота в ІТ - гарантовано!

У дитинстві, ми уявляємо в дорослому житті себе успішною людиною. Хочеться мати все:цікаву і перспективну роботу, власний будинок чи квартиру, автомобіль, стабільний заробіток і забезпечене життя для себе та близьких, можливість подорожувати з друзями по світу, самостійно керувати власним часом…

Чесним шляхом і власним інтелектом - це все можна отримати в ІТ-сфері. Саме тут є можливість реалізувати себе. Зарплати айтішників, за даними порталу DOU, становлять від 500 до 4700 доларів США.  

Вінницька ІТ-Академія інтенсивно навчає сучасних спеціалізацій: програміст, тестувальник, веб-дизайнер, проджект менеджер. В ІТ-Академія, не просто дають круті знання, але вирощує справжніх спеціалістів, яким гарантоване працевлаштування і яких швидко "розбирають" по ІТ-компаніях. 

Закінчивши навчальний заклад, знайти високооплачувану роботу за фахом надзвичайно важко. Головна проблема полягає в тому, що ті знання, які студенти отримують під час навчання, кардинально відрізняються від того, що вимагають роботодавці. Це стосується і престижних НЗ - вони не встигають за змінами на ринку праці. І це основний біль освіти. Навіть студенти, які сумлінно навчаються, дійсно розуміють, що вони знають лише малий відсоток від того, що вимагає індустрія. Вінницька ІТ-Академія використовує найновітніші європейські практики під час навчання. Основні етапи, які проходять студенти: базовий, перехідний, та навчання на реальних проектах.

 Базовий етап навчання - це як міцний фундамент твого будинку. Якщо ти вирішуєш стати спеціалістом, ти повинен досконало знати свою справу і вміти її виконувати. Адже твій будинок без фундаменту довго не простоїть. В ІТ-сфері тенденції змінюються неймовірно швидко, а заручник однієї технології ризикує разом із нею залишитись в минулому. Викладачі-практики Вінницької ІТ-Академії передають свій досвід  студентам, розповідають про свої професійні будні, допомагають порадою, спрямовують в правильному напрямку, готують до реального виробничого життя. В ІТ-Академії перший етап навчання спрямований на вивчення базових знань та формування необхідного типу мислення. Отримавши ці навички, студенти легко опановують різні технології. 

Перехідний етап навчання. Спочатку потрібно дізнатись про різні технології. Наприклад, один наш студент, на початку навчання був впевнений, що вивчатиме Java і тільки Java. Але, перейшовши на перехідний етап навчання, коли студенти ІТ-Академії знайомляться із різними мовами і технологіями програмування, зрозумів, що йому подобається програмування на Swift. Його захопив синтаксис цієї мови, і він відчув, що думає як "свіфтер". Таких прикладів дуже багато. У Вінницькій ІТ-Академії на перехідному етапі навчання студенти знайомляться з основами найбільш популярних мов програмування, вивчають різні технології. Таким чином, студенти можуть порівняти різні мови і технології й зрозуміти, що їм подобається більше, щоб продовжити заглиблюватись у вибраний напрямок.

Етап навчання на реальних проектах. Звичайна начитка ніколи не дасть результату. На роботу вас ніхто не візьме лише через те, що ви круто знаєте теорію. Вам дають завдання і ви його або виконуєте або ні. Тому студенти Вінницької ІТ-Академії працюють на реальних проектах у командах, тобто виховується командна робота.  Сьогодні більшість ІТ-компаній мають надзвичайно масштабні та великі проекти, тому потрібно постійно комунікувати. Наші випускники на 100% готові до командної роботи та мають відповідні для цього “хард” і “софт скіли”. 

Цей етап також включає індустріальний підхід та стажування. Модулюється ситуація реальної роботи у компаніях. Спільно працюють дизайнери, тестувальники, програмісти та проджект менеджери. На цьому етапі наші студенти, пишуть велетенську кількість проектів та мають чудовий досвід, щоб гарантовано працевлаштуватись після закінчення Вінницької ІТ-Академії.  Ця робота дозволяє студентам зрозуміти процес роботи у команді та допомагає навчитись працювати із замовниками. Тому ми впевнено можемо сказати, що під час навчання наші студенти отримують необхідний індустріальний досвід, пишуть велетенську кількість проектів, щоб гарантовано працевлаштуватись після закінчення Вінницької ІТ-Академії

 Викладачі є діючими фахівцями в ІТ-сфері. Всі вони готують студентів до реального індустріального життя. Частина наших студентів, отримує свою першу роботу вже на останніх місяцях навчання. З реальними історіями про можна познайомитись на: https://intita.com/graduate. 

Для кожного з наставників ІТ-Академії, поняття «викладач» і «студент» є тандемом. Адже від взаємодії залежить результат - гарантоване працевлаштування.

Якщо ти хочеш справді швидко - за рік-півтора стати справжнім майстром своєї справи і гарантовано потрапити в ІТ-індустрію - реєструйся та обирай свою спеціалізацію.   

 

Вінницька ІТ-Академія

https://ita.in.ua/

https://www.facebook.com/vinnytsia.itacademy

тел. 067-431-19-21

Опубліковано

27.04.2020