Створювати комп’ютерні ігри цікавіше, ніж грати в них!

Ви думаєте, що ваша дитина “надмірно” цікавиться ком’ютером та ІТ-технологіями? Іноді Ви чуєте від неї незнайомі Вам терміни (про себе думаєте: «це щось хакерське») =). Тоді варто, аби Ваша дитина витрачала свій вільний час не просто на ігри та соціальні мережі, а на їх створення. Вже сьогодні Ви можете дати своїй дитині можливість успішно побудувати майбутнє і отримувати задоволення від роботи. Це все реально!

Можливо, Вам здається, що для учня початкової школи ще зарано навчатись програмуванню. Та це не так! В Школі Хакерів Вінницької ІТ-Академії навчаються школярі, починаючи з 3-го класу. І, повірте, вони схоплюють весь матеріал на льоту.

Навчання в Школі Хакерів можливе протягом усього часу навчання в школі. Адже технологічний процес йде семимильними кроками і нові програмні продукти та технології створюються надзвичайно швидко. Тому в Академії учні розвивають свої здібності «в ногу з часом». Крім того, до закінчення школи вони вже мають базові навички створення комп’ютерних програм, веб-сайтів, ігор, мобільних додатків та інших проектів. А це дає можливість швидко збудувати кар’єру в ІТ-сфері та досягти фінансової незалежності.

Групи Школи Хакерів формуються за віком. В молодших групах (9-12 років) проводяться заняття з Інтернет програмування, логіки та алгоритмізації і англійської мови для ІТ. Три пари (4,5 год) проводяться 2-3 рази на тиждень, в зручний час для учнів. Надалі, по мірі навчання, додається ще одна пара — предмету «Алгоритмізація та програмування на мовах С/С++», який вивчається в старших групах (13-16 років).

Кожне заняття складається виключно під знання учнів. Теми містять в собі мінімальне і просте пояснення теорії, але максимально цікаві завдання прикладного характеру. Ми не повторюємо шкільну програму, а створили і розвиваємо свою, яка, на нашу думку, дозволяє не тільки навчитись технологій, а й розвиватись різносторонньо. Завдання наших викладачів знайти підхід до кожної дитини та розвивати її інтелектуальний та творчий потенціал.  

На заняттях ми використовуємо різні мотиваційні засоби, за допомогою яких дитина власними зусиллями виконує завдання. Також ефективне навчання неможливе без самостійної роботи над собою, тому ІТ-Академія передбачає домашні роботи.  Та домашні завдання не є громіздкими та незрозумілими. Викладач підбирає цікаві види робіт, які сприятимуть легкому засвоєнню матеріалу, а також дають можливість зрозуміти, що учень засвоїв, а на що потрібно звернути більше уваги. Якщо дитина пропустила урок, ми проводимо додаткові заняття, щоб допомогти з освоєнням пропущеної теми.

На заняттях з Логіки та алгоритмізації основним завданням викладача є навчити учнів логічно мислити, щоб надалі легше і краще програмувати. Розвивати в учнів абстрактне мислення, навчити розбирати поставлену задачу на простіші частинки і знаходити нові підходи до їх розв'язання. В програмуванні це важливо вміти робити. Крім того на кожному занятті учні переглядають цікаві відео, розв’язують задачі сучасного змісту і прикладного характеру, вчаться знаходити нестандартні рішення та креативно мислити.

На заняттях з Інтернет-програмування хакери вивчають технології, які їм знадобляться для веб розробки. HTML — для того, щоб вони могли швидко реалізувати сторінку в інтернеті за раніше описаним макетом. CSS — для того, щоб втілити ідеї дизайнерів на сайті. А робота з GIT допоможе вести проект, контролювати все, що було реалізовано, і сприяє злагодженій роботі команди.

 

Заняття з англійської мови дуже важливі для  формування майбутнього програміста з багатьох причин. По-перше, чим раніше учень почне відчувати англомовне середовище, яке є у всіх айтішних компаніях, тим краще. Знаючи це, ми привчаємо наших хакерів до комунікації англійською мовою, тобто назви робочих файлів зроблені англійською (наприклад не журнал, а “register“ , не розклад, а “schedule”), завдання, теми листів, привітання — все  англійською. По-друге, наші учні займаються як і по відомих підручниках, так і майже з самого початку вони вивчають лексику, пов’язану з кодом мов, які викладають наші викладачі програмування. Старші хакери займаються повністю по наших власних розробках (вся тематика IT). По-третє, ми заради економії часу та коштів  батьків, що витрачаються на  різні курси, гармонійно організувавши все “під одним дахом”: цікаві заняття з логіки, корисні курси програмування та захоплюючі уроки  англійської мови, як спеціалізованої, так і загального вжитку!

Кожнен курс занять поділений на модулі, окремі теми, щоб виділити всі отримані знання з курсу і закріпити їх на реальних проектах.  По закінченню курсу дитина отримує сертифікат про пройдений курс та має можливість перейти на наступний курс та продовжити навчання.

В сучасному суспільстві люди використовують інформаційні технології увесь свій час. Ми зможемо дати Вашим дітям знання, які вони хочуть і планують опанувати, щоб кожна дитина програмувала своє майбутнє, а ІТ-Академія їм в цьому допоможе.

 

Вінницька ІТ-Академія

тел. 067-431-19-21

http://ita.in.ua

Опубліковано

7.06.2017