А ти готовий до глибокого занурення в англійську? Deep Dive into English

Епоха глобалізації вже настала. Ми ще не маємо однієї країни та культури, проте ми досить близько до того, щоб мати спільну мову. Можемо посперечатись, що кожен зараз подумав про англійську.  Володіння цією мовою - це вже не просто плюсик в резюме, а обов’язкове уміння для кожного, хто прагне цікавої роботи, кар’єрного росту та достойної зарплатні.

 

Усі це розуміють, але Україна все ще не говорить англійською. Прикро, та це факт. Ми починаємо вивчати цю мову з дитячого садка, продовжуємо в школі та ВНЗ, йдемо до репетиторів, на курси, проходимо онлайн навчання - але все ще опускаємо очі коли до нас звертається іноземець на вулиці. Згідно з результатами онлайн-дослідження TNS, 89% опитаних українців вивчали англійську мову, однак, лише 18% володіють нею на рівні вище середнього. Про це, на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Громадська ініціатива Україна Speaking. Тобто, лише кожен п’ятий має доступ до всієї маси інформації, яку відкриває нам Інтернет, світові ЗМІ, освітні програми та курси і міжнародні бібліотеки з безліччю літератури на будь-який смак та тему. Досить часті випадки, коли людина усе розуміє англійською, та сказати не може - психологічний бар’єр заважає. Адже ми вчимося читати, слухати, писати англійською, а говорити - ні. Проте, саме вільне спілкування, а не успішно зданий тест ЗНО, має стати метою вивчення мови.

 

Дослідники кажуть, що швидко активізувати мовні навички можливо лише одним способом - поринути в англомовне середовище. Говорити настільки часто, наскільки можливо. Спілкуватися з носіями мови. Щодня витрачати на вивчення мінімум 2 години та розширювати свій словниковий запас актуальними, сучасними фразами.

 

Це та більше тепер можливо отримати у Вінниці! Курс інтенсивного вивчення англійської мови “Deep Dive into English”  - це твій шанс опанувати мову. 11 тижнів, 5 днів на тиждень, 3 години на день працюй з досвідченими викладачами та native speakers й переконайся, що англійська - це не довго та нудно, а швидко та захоплююче. З перших вуст почуй лише актуальну інформацію про те, як пройти інтерв’ю в міжнародну компанію. Переживи усі ситуації, які трапляються з людиною, що переїжджає в іншу країну. Вивчи 550 нових слів, постійно використовуючи їх протягом курсу. Осягни граматику англійської мови як систему, елементи якої логічно взаємопов’язані, а не зубри правила. 165 годин - і ти гарантовано підвищиш свою англійську мінімум на 1 рівень!

 

Інтенсив “Deep Dive into English” відкриває безліч можливостей перед його учасниками, якщо ви:

  • кар’єристи, які бажають підвищення або хочуть працювати в міжнародних компаніях

  • завзяті мандрівники, які мріють побачити світ

  • викладачі, які самовдосконалюються та впроваджують міжнародні традиції науки

  • випускники-бакалаври, магістри та науковці, які бажають продовжити дослідницьку діяльність та отримати вищий науковий ступінь

  • десятикласники, які мріють вступити до престижних навчальних закладів світу

  • програмісти, веб-дизайнери та тестувальники, які хочуть кар’єрного росту та готові працювати на міжнародному ринку

  • SMM та SEO спеціалісти, журналісти, копірайтери та блогери, які хочуть співпраці з іноземними замовниками

  • HR і TA спеціалісти та рекрутери, які бажають достойно презентувати свою компанію на українському та міжнародному ринку, будучи її лицем

  • усі, хто бажає підняти рівень англійської мінімум на один рівень.

 

Завдяки “Deep Dive into English” студенти, які завершили курс, відкрили для себе нові можливості: Олександр, працюючи програмістом, отримав кращу кар’єрну пропозицію та переїхав закордон, Руслан почав працювати QA спеціалістом в одній з найкращих міжнародних ІТ-компаній, Оксана відвідала 2 нових країни та не збирається зупинятися на досягнутому, а Наталя покращила свою англійську з рівня A1 (Elementary) до B1 (Intermediate) та успішно склала випускні екзамени.

 

Володимир
I have been studying in this courses for a three months and definitely love the environment and the professionalism that Deep Dive offer to their students. All the teachers are nice, very friendly, and helpful. I met good friends here and enjoy activities that provided. The course is a good place to learn English and improve speaking skills in a short period of time. Highly recommended!

 

Олег

Швидко вивчити іноземну мову, а саме англійську, як пропонують дуже багато методик - нереально, якщо ти не зануришся з головою в мовне середовище.
Тому я вирішив спробувати методику Deep Dive into English, яку запропонувала Вінницька IT-Академія.
Дана методика мені сподобалась такими аспектами:
- інтенсивність: 18 годин занять на тиждень та для швидшого росту навиків - домашні завдання;
- розмовна англійська (що для мене було найпріоритетнішим): завдяки невеликій групі виділялось достатньо часу на кожного студента щоб покращити цю навичку.

- акцент на найвживаніших граматичних правилах та часах: ми вивчали граматичний матеріал, який постійно активізується під час розмови на різноманітну тематику;
- спілкування з носіями мови: найважливіший аспект і мабуть базис  для данного курсу - три рази на тиждень ми спілкувалися з носієм мови, що, повірте, дуже покращує сприйняття мови на слух та збільшує запас активного словника.
Отже, як підсумок від себе, рекомендую пройти даний курс, який прищеплює любов до англійської мови та виховує впевненість під час говоріння.

 

Викладачі Вінницької ІТ-Академії, HR спеціалісти найбільших ІТ компаній, носії мови дадуть відповідь на будь-яке твоє запитання та знайдуть спільну мову з кожним учасником курсу.

По завершенню навчання скористайся унікальною можливістю закріпити отримані знання та перевірити себе за кордоном. Після інтенсиву Deep Dive into English ти зможеш стати студентом престижних мовних курсів в одній з країн Європи. Таке завершення англійського інтенсиву надихне не зупинятись на досягнутому.

Набір вже розпочався!

Поспішай, кількість учасників обмежена.

 

Реєструйся на https://goo.gl/forms/F1Acnp7A0kfyNCyI3

телефонуй 067-431-19-21 та поринь в англійську з головою.

Опубліковано

11.09.2018