Ми вирощуємо таланти!

Як саме розвивати здібності своєї дитини? Який заклад обрати, щоб майбутня професія була престижною? Таку освіту пропонує Школа Хакерів - і це впевнений старт у світ інформаційних технологій. Адже робота в ІТ сфері - це міжнародні корпорації, дружній колектив та можливість втілити свої ідеї у життя за допомоги високих технологій.

Самореалізація дитини в період навчання школи дуже важлива. Коли ваш син чи донька пробують свої сили в різних сферах, вони знаходять своє покликання, яке в майбутньому може стати професією. Навіть захоплення комп’ютерними іграми чи фотографією для соцмереж може бути корисним, адже наразі від школярів потрібен все більш високий рівень знання сучасних технологій. І з часом така необхідність  лише зростатиме.

Підходи у навчанні Школи Хакерів не є стандартними та шаблонними. Дехто скаже: “Але ж стандарти це добре, вони складались роками!” У нас, як і в усіх прогресивних батьків, інша думка. Фантастичні фільми, які ми дивились у дитинстві - сьогодні це вже реальність! Безліч пристроїв і технологій, які нас дивували виключно на сторінках літературних творів або на екранах, з часом втілюються в реальність і перестають бути чимось з області фантастики. Головна мета Школи Хакерів - дати можливість кожній дитині проявити себе, спробувати втілити свої ідеї у життя, зробити себе та світ кращим. Діти працюють у командах, для того, аби навчитись підтримувати та розуміти один одного, бути опорою для одногрупників. Спроби досягнути успіху самотужки - давно в минулому. Сьогодні важливо бути в команді, разом досягати поставлених цілей та йти до перемоги.

В Школі Хакерів діти вивчають Логіку, Інтернет програмування, Програмуваня на мовах С/C++, Веб дизайн, Англійську мову для ІТ. Розвиток логічного мислення є важливим не лише для поважаючого себе айтішника, але й для будь-якої сучасної людини. Усі завдання будуть швидше сприйматись та розв’язуватись. Це стосується не лише задач програмування, але й життєвих. А от без англійської мови зараз нікуди . В Школі Хакерів враховують, що для айтішника вона специфічна, тому діти вже з школи будуть знати необхідну термінологію, вмітимуть правильно писати і легко спілкуватися (в тому числі з носіями мови). Щодо занять з програмування на мові С/C++, інтернет програмування та веб-дизайну, то вони проходять під керівництвом досвідчених викладачів, які є практикуючими програмістами та спеціалістами. Теорію діти одночасно закріплюють на практиці: створюють ігри, легкі програми (які поступово ускладнюються), сайти, моделюють їх дизайн.

Кожні півроку діти здають тест для визначення рівня у Школі Хакерів: від Beginner Hacker до Team Lead Hacker (всього їх існує 15), за що отримують відповідні сертифікати.

Навчання дуже подобається дітям, адже воно є динамічним, цікавим та нестандартним. Щоб не бути голослівними, ось відгуки деяких наших студентів.

Анастасія Бондаренко, 11клас

"Я навчаюсь в IT-Академії вже 2 роки. На даний момент у нас є 5 предметів: html/css, c/c++, логіка/алгоритмізація, веб-дизайн та англійська мова.

На парах з HTML та CSS ми вчимо не лише ці технології, але й вчимося працювати з GitHub та bootstrap. Кожен студент працює над своїм персональним сайтом, самостійно вибираючи тему. Також ми вчимось працювати в команді з допомогою GitHub та роблячи один сайт на всіх. Кожен студент написав вже декілька простих програм на мові С. Викладач дає кожному індивідуальне завдання на вибрану тему та допомагає привести все до ладу. Зараз ми вдосконалюємо свої програми, переводячи їх з мови С на С++.

На парах логіки ми вирішуємо цікаві задачі та розвиваємо наше мислення. Ми проходимо насправді цікаві теми та навіть розглядали Неевклідову геометрію. Завдяки парам Логіки я навчилася переводити числа з одних систем числення в інші, вирішувати задачі за допомогою кругів Ейлера, блок-схем та графів, також складати алгоритми будь-яких дій та завдань.

Веб-дизайн в IT-Академії одна з найцікавіших пар. Ми вивчаємо безліч тем,  починаючи з bootstrap і закінчуючи різними анімаціями. Всі завдання робимо практично, тому при необхідності згадати і відтворити - простіше простого.

На англійській ми проходимо теми з IT сфери, які насправді нам потрібні, але не вивчаються в школі.

Також ми почали вивчати Java Script. Я стільки чула про те, що ця мова дуже важка, тому була приємно здивована, коли у мене з легкістю виходили, хоч поки і прості, але все-таки завдання на Java Script.

Викладачі пояснюють складні теми просто та зрозуміло, завжди допомагають при виникненні будь-яких проблем.

Навчання в IТ-Академії просте, приємне та веселе. Усім рекомендую!!!"

Олександр Герасимов, 5 клас

Мене звати  Олександр Герасимов. Мені 9 років. Навчаюсь в Школі Хакерів Вінницької ІТ-Академії вже 1 рік. Відвідую заняття з Інтернет програмування, логіки та алгоритмізації, веб-дизайну та англійської мови.  Всі заняття мені дуже подобаються.

За цей час я вивчав HTML та CSS.

Перший проект у Школі Хакерів - розроблений мною - сайт компанії під назвою MS. При створенні свого сайту я використовував HTML та CSS, а також bootstrap. Даний сайт налічує 25000 стрічок коду та має наступну структуру: головна сторінка, інформація про компанію, її учасників, контакти, програми, ігри та новини. На сторінці програми Ви можете знайти цікаву та просту у використанні Операційну Систему під назвою PHPOC, яка написана на мові програмування PHP. Також на сайті розміщені онлайн-ігри: серед них є ті, які були написані мною на мові програмування Flash.

У процесі розробки мені сподобалося створювати  нову операційну систему та розробляти ігри для сайту.  Я намагаюся вдосконалити свій сайт.

В майбутньому я планую розробити нову операційну систему, яка замінить вже існуючі ОС у світі.

Також я мрію приймати участь у форумі по кібербезпеці  HackIT 2018, де «білі хакери» представляють свої проекти.

Сьогодні, коли IT-технології досягли небаченого розвитку, вміння програмувати актуальне, як ніколи. Не важливо, чи Ви вчитесь в школі і мрієте стати програмістом, чи Вам уже за 30 і Ви працюєте зовсім в іншій сфері.

Свою розповідь хочу завершити словами Стіва Джобса: «Знайди своє істинне захоплення, займайся улюбленою справою і змінюй світ на краще».”

 

Влад Присяжний, ВТК

"Хочу написати пару слів, що до навчання в Школі Хакерів. Вперше прийшовши в ІТ-Академію, в мене не було базових навичок в користуванні комп'ютером, і подібних технологій. З кожним місяцем навчання мій багаж знань в сфері програмування на мові С, інтернет програмування, логіки і алгоритмізації, веб-дизайну, англійської мови збільшувався в арифметичній прогресії. Згодом в мене вийшло написати свій перший сайт, потім другий, а за ним третій, четвертий, п'ятий. Для мене, це стало чимось більшим ніж хобі і своє майбутнє я планую пов'язати саме з даною галуззю програмування. Окрім цього, в самій Академії в мене з'явилось чимало нових друзів, разом з якими, я робив спільні проекти, після яких ми вирішили утворити команду для прийняття участі в Хакатоні (на превеликий жаль, нічого не вийшло). Я збираюсь і надалі вчитися в ІТ-Академії, для того щоб покращувати свої  навички та набувати нових."

 

     Це лише невелика кількість історій наших студентів, які самореалізували себе, знайшли друзів та підтримку в Школі Хакерів. Для усіх батьків найкраща інвестиція - це інвестувати в майбутнє своєї дитини. Варто почати з якісної та престижної освіти. Уже в школі дитині потрібно дати дійсно актуальні знання. Школа Хакерів Вінницької ІТ-Академії - це  незалежне мислення з джерелом нових і креативних рішень. Набір вже розпочато! Не втрачайте шанс зробити перші кроки на шляху до самореалізації та успіху вашої дитини уже в школі!

 

Вінницька ІТ-Академія

тел. 067-431-19-21, 073-209-97-43

hack.intita.com

Опубліковано

11.09.2018