Навчання без прикрас. (Відгуки випускників Вінницької ІТ-Академії )

Ми часто проходимо повз нове кафе, лише через те, що хтось сказав - “там не смачно”. Тому висновки про той чи інший продукт ми робимо на основі відгуків, рекомендацій, так би мовити активно працює “сарафанне радіо”. Важливо робити висновки з перевіреної інформації.

У цій статті ви прочитаєте реальні розповіді реальних людей, які навчались у Вінницькій ІТ-Академії та пройшли шлях до кінця. Це історії випускників, про їхні враження та успіхи після отримання диплому. Це люди, які пройшли шлях до кінця. Можливо у комусь із них ви впізнаєте себе і теж наважитись змінити своє життя і досягти успіху? Хто знає...

Аліна Зайцева, випускниця 2018 року,

iOS Developer at  Steel Kiwi

“До вступу в Академію працювала інженером у будівельній сфері. Вирішила змінити її на щось близьке до інженерної спеціальності. Вибір впав на ІТ-Академію, адже саме тут був оптимальний навчальний план та строки.

Вчитись було цікаво, ментори компетентні, а матеріали "у ногу з часом". Багато зусиль потрібно виділяти на самостійне опрацювання матеріалу, адже без цього йти навчатись немає ніякого сенсу, ментори направляють тебе, все інше ти робиш сам.

Допомогла участь у реальних проектах, де налагодила вміння працювати у команді зі спільними репозиторіями використовуючи GIT.

Майбутнім студентам хочу побажати завжди вірити в себе і йти до своєї мети не дивлячись ні на що, а ІТ-Академія допоможе їм у цьому.”


 

Віталій Фрібер, випускник 2017 року,

Java Full-Stack Developer   SoftGeneration  

 

“ До вступу в Академію я навчався у школі! І як кожний абітурієнт здавав ЗНО і мав намір вступити у ВУЗ. Вирішив, що диплом для мене не має значення, головним було здобути знання. Одним з варіантів була ІТ-Академія.

В процесі навчання сподобалось те що і всім подобається, коли вчиш щось нове - це практика. Також уроки англійської та English Club через які я полюбив англійську мову. Але самим цікави було спілкування з людьми які вже працюють у ІТ-сфері (програмісти, HR-и). Слухати про їх досвід про технології, проекти та про ІТ-сферу в цілому.

Роботу я знайшов за декілька тижнів до завершення навчання.

Професія програміста була єдиною професією в якій я себе бачив. Професія дуже цікава і нею потрібно займатися тільки якщо вона вам подобається”

 

Михайло Басенко, випускник 2017 року,

web розробник в RubyCon LLC

“В якийсь момент я вирішив змінити роботу, хоча вона мені в деякій мірі дуже подобалась. Я вирішив обрати нову професію в ІТ. Багато читав на цю тему, складав для себе дорожні карти входження в цю сферу. І ось, пройшовши цей шлях, я чітко можу сказати – це реально!

Зільнившись з роботи, одразу ж вступив в Академію.

Чесно кажучи, було не легко, але одночасно цікаво та весело. Програма дуже насичена, кожного дня розглядали нові теми, теорія поєднувалася з практикою. Слід відзначити про вдале поєднання фундаментальних вибіркових дисциплін. Всі дисципліни орієнтовані саме на розробку. Усі викладачі, керівники проектів академії - професіонали, талановиті особистості. Завдяки навичкам програмування, які я здобув під час навчання в IT-Academy, у мене не виникло проблем з опануванням нової мови за короткий термін.

Дякую Академії та всьому викладацькому складу за уміння передати учням свої знання та навики, за те що, допомагаєте реалізовувати наші мрії.”

 

Віталій Богданюк, випускник 2017 року,

Full-stack Developer в Delphi LLC

“До вступу в академію я отримав вищу освіту за спеціальністю "Фінанси" та працював економістом в одному з Вінницьких банків. Я вирішив кардинально змінити професію і пригадав, що мріяв програмувати та створювати власні програми (сайти) ще зі школи.

Про ІТ-Академію я дізнався випадково, чув дуже багато гарних відгуків! І вже за кілька тижнів я відвідав свої перші лекції!

В ІТ-Академії завжди відчинені двері для людей, які дійсно прагнуть навчитись програмувати. Пам'ятаю, що окрім лекцій, майже півроку щодня з 10 годин ранку і до 10 годин вечора проводив свій час саме в Академії, вивчаючи нові технології та створюючи проект з командою студентів.

Роботу почав шукати після презентації дипломного проекту на Prof IT Day. Допомогло те, що в Академії ми мали змогу створити наші перші проекти, які вже можна вказати у своєму резюме!

Мені подобається моя робота, я приходжу на роботу із задоволенням, і не звертаю увагу на те як летить час, через що часто затримуюсь на роботі і отримую на горіхи від дружини =) Але для мене це приємні клопоти! А найбільше мені подобається відчуття, коли ти запускаєш свою програму і вона працює!"

 

Олександр Сандул, випускник 2016 року,

Android Developer в Snapp Mobile Germany GmbH


“В один прекрасний зимовий день, я вирішив що пора мені піти в програмісти :) Хоча закінчив ВНТУ, факультет програмного забезпечення. Потрапив я в IT Академію випадково - підказали друзі. Перших пару місяців досить складно сприймати великий обсяг інформації. Так і ще була робота з частими відрядженнями.Через чотири місяці навчання я звільнився - це дало відчутний результат у навчанні. Про IT-Академію можу сказати тільки позитивне: класні викладачі, які нас терпіли і намагалися навчити, і зробити з гуманітаріїв технарів :) Завжди можна було подіставати питаннями по 10 разів на одну тему, якщо не зрозуміло. Тут я навчився доводити почате до завершення і бути наполегливим.

Одразу після завершення Академії влаштувався в компанію ASTA.MOBI на посаду Android Developer.

Так що не опускайте руки і все у Вас вийде, головне вірити і діяти в напрямку своєї мети кожен день !!!”

 

Кожен студент - це окрема історія успіху, яка розпочиналась з бажання змінити своє життя. Вінницька ІТ-Академія робить все для того, щоб таких історій ставало більше та активно підтримує талановиту молодь.

Вже зараз скористайтесь унікальним шансом та отримайте престижну освіту безкоштовно. Кожен, хто здасть екзамен з математики та логіки на максимум і пройде тестування з англійської мови, буде зарахований на бюджетне навчання.

 

Програмуй своє майбутнє!

Вінницька ІТ-Академія

тел. 067-431-19-21, 073-209-97-43

https://ita.in.ua  

Опубліковано

1.10.2018