Handy English tools for IT people - твоя нова можливість у вивченні англійської мови

Англійська мова для ІТ-сфери - головний фактор для успішного працевлаштування, а також кар’єрного росту. Не дивлячись на те, що у наш час є можливість та доступ до різноманітних ресурсів з вивчення англійської, проте професіональних курсів для програміста, тестувальника чи веб-дизайнера не так просто знайти, не кажучи про спеціалізовану літературу. Як не крути вся найсвіжіша інформація: документація, форуми, література, найрізноманітніші ком’юніті — англійською мовою.

Отже, з чого розпочати, які курси обрати, де шукати необхідний матеріал? У нас чудова новина! Вінницька ІТ-Академія запрошує тебе на івент “Handy English tools for IT people”, який відкриє для тебе нові можливості у вивченні англійської мови. Наші спікери справжні професіонали своєї справи і готові поділитися з тобою власним досвідом, напрацюваннями та унікальними лайфхаками вивчення англійської мови і дадуть відповідь на будь-яке твоє питання.

Під час презентації ти дізнаєшся, як опанувати англійську мову за 3 місяці інтенсивного вивчення. Про сучасні та унікальні підручники в ІТ-сфері, які  будуть корисними не тільки для програмістів, але й для QA, QC, менеджерів, фахівців з персоналу, керівників проектів та всіх, хто зацікавлений в ІТ. Про особливості корпоративного навчання персоналу англійської мови для ІТ-компаній, оскільки наші спікери мають досвід викладання у цій сфері понад 7 років і розробили свою методику.

Дана подія буде корисна для:

- HR і TA спеціалістів та рекрутерів;

- програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів,

РМ-ів; - викладачів;

- студентів;

- усіх зацікавлених у ефективному вивченні англійської мови.

Як потрапити на івент? Для цього необхідно обов’язково зареєструватися за посиланям https://goo.gl/forms/MVoN2aC2I3QtJSME2 і прийти 5 березня на 18:00 в інноваційний центр IHUB, за адресою м. Вінниця, вул. Пушкіна, 11. Вхід вільний!
 

Опубліковано

28.02.2019