Стати веб-дизайнером з нуля - реально

Чому класно бути веб-дизайнером? А тому, що це люди, які заробляють на тому, що приносить їм задоволення і високу зарплатню. Для них не існує обмежень - ні ментальних, ні територіальних. Вони готові працювати з будь-яким замовником на будь-якій території, головне, щоб було чітко сформульовано творче завдання. То як стати успішним веб-дизайнером?

Дизайн, нині - дуже розмите поняття. Але, по суті, веб-дизайнер - це людина, яка створює дизайн для сайтів, малює графічні композиції, елементи для окремих веб-сторінок і просто виконує будь-які графічні роботи в Інтернеті під замовлення. Наприклад, функціонал сучасних сайтів такий великий, що доводиться аналізувати все відразу і знаходити нестандартні рішення. Тому від веб-дизайнера залежить грамотність взаємодії між усіма компонентами сайту.

З чого ж почати? Можна, звісно, самостійно все вивчати. Але чи знайдеться ментор, який на власному досвіді усе доступно пояснить, подасть матеріал лаконічно та змістовно Тобто передасть свій досвід, і буде вас навчати практичним знанням. Вінницька ІТ-Академія пропонує результативний  інтенсивний курс “ВЕБ-дизайнер. Проектувальник інтерфейсів”, який викладають практики, професіонали своєї справи. Матеріал спеціалізації налаштований так, щоб зробити портфоліо випускника конкурентоспроможним. Основою для будь-якого веб-дизайнера є дві речі: уміння працювати із сучасними графічними програмами та вміння володіти прийомами веб-дизайну. У ІТ-Академії ви освоїте художнє мистецтво, створення шрифтів, логотипів, роботу з векторною та  растровою графікою, програмне забезпечення (Adobe Photoshop CC, Illustrator CC, Corеl Draw), основи верстки сайту (HTML, CSS), тенденції веб-дизайну, UI - взаємодію з користувачем. Протягом курсу ви вивчаєте ВЕСЬ процес виготовлення сайту і взаємодію в команді. Крім того для наших студентів в курс входить спеціально розроблений модуль - англійська мова для веб-дизайнерів, адже це основна мова спілкування і вивчення нового та сучасного в IT-сфері.

Викладачі-практики зроблять з вас професіонала, який легко створить цікавий сучасний дизайн. Яскравими прикладами є історії успіхів наших випускників. Наприклад, випускниця Наталя Рязанцева закінчивши університет зустрілась з проблемою працевлаштування, тому пішла працювати у сферу обслуговування, але це не приносило задоволення. Наталя вирішила змінити своє життя і обрала курс  “ВЕБ-дизайнер. Проектувальник інтерфейсів”. “Я вважаю, що навчання було досить веселим і цікавим: кожен день нові питання, купа всього незвіданого (тим більше для мене, хто навіть не знав, як все кнопки на клавіатурі називаються =)”. Работу знайшла вже через 8 месяців навчання. Наразі працює в компанії MemCrab UX/UI дизайнером. Наш випускник Олександр Петренко, відточив та покращив навички, що мав і зміг легко знайти роботу. Уже більше року він працює у відомій ІТ-компанії Letyshops,“Тепер я вважаю, що дизайн - це система яка доносить цінності”. Одна із випускниць 2016 року, Людмила Комарова, зрозуміла, що після декрету більше не хоче працювати у сфері обслуговування і за рекомендацією брата пішла навчатись у Вінницьку ІТ-АКадемію. “Академія задає відмінний напрямок, який є успішним”. Сьогодні Люда є веб-дизайнером ІТ-компанії Temabit.

Це приклади того, як прагнення і сила волі здатні перевернути гори. Як без художньої чи технічної освіти, можна стати успішним веб-дизайнером) Наші випускники, впевнено можуть сказати, що отримали роботу-мрії. Тепер вони не просто “відбувають” робочі години, а нарешті живуть повним життям, роблять те що люблять та ще отримують високу зарплату)

Якщо ви націлені на професійний ріст, гідну заробітну плату і готові наполегливо навчатись, тоді саме для вас курс - “ВЕБ-дизайнер. Проектувальник інтерфейсів”.

 

ПРОГРАМУЙ МАЙБУТНЄ!

Вінницька ІТ-Академія

ita.in.ua

тел. 067-431-19-21

Опубліковано

13.06.2019