Англійський інтенсив з гарантованим результатом. Це як?

Англійська мова вже давно стала невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, згодні? Саме з цієї причини з'являється безліч різноманітних можливостей вивчити іноземну. Якщо ти хочеш швидко опанувати англійську мову, інтенсивний курс “Deep Dive into English” від Вінницької ІТ-Академії - це чудовий варіант.

Курс орієнтується на опрацювання практичних навичок, завдяки чому ефект від занять проявляється відразу. Відповідно, зростає і мотивація, оскільки прогрес стає очевидним дуже швидко.

Інтенсивний курс “Deep Dive into English” саме для тих, хто планує:

змінити роботу на кращу - де English Must Have; пройти співбесіду в компанію з іноземним капіталом;

релокацію за кордон; навчатися за кордоном;

спілкуватися з англомовним клієнтом чи Native Speaker;

подолати мовний бар’єр та розмовляти грамотно та впевнено.

11 тижнів, 5 днів на тиждень, 3 години на день навчайся у професійних викладачів та native speakers - і ти гарантовано підвищиш свою англійську мінімум на 1 рівень!

Випускники курсу “Deep Dive into English” діляться власними враженнями після його завершення:

Ростислав

На роботі я спілкуюся з іноземними замовниками. Тому вирішив покращити свій рівень англійської зареєструвавшись на інтенсивний курс Deep Dive into English. Після завершення навчання я подолав свій мовний бар'єр, перестав боятися робити помилки і знаю тепер, як їх уникати. Чудово те, що цілком поринаєш в англомовне середовище і багато спікінгу. Викладачі професіонали своєї справи і я бачу реальні зміни тому, що стало легше комунікувати з замовником.

Юлія

У мене було давно бажання відвідувати курс DDE, коли розпочався набір без вагань вирішила, що потрібно йти. Основною зміною після курсу є те, що почала не боятися розмовляти і гадаю, що кожному учаснику вдалося подолати мовний бар'єр. Зараз змінила роботу і кожний день практикую набуті знання під час курсу. Дякую усім викладачам - було круто, корисно, інколи весело і дійсно ефективно.

Євген

Сподобалося, що викладали не тільки викладачі ІТ-Академії, а й носії мови. Ще одним великим плюсом є те, що добре підібраний матеріал, корисні, актуальні і підібрані під контингент теми. Отримав для себе масу інформації і в спілкуванні почав використовувати ідіоми та фразові дієслова. Також поповнив свій словниковий запас, що є не менш важливим, оскільки працюю з англомовними колегами.

Тамара

На роботі мені частенько потрібно спілкуватися з іноземними колегами, замовниками, тому вирішила навчатися на курсі DDE. Я задоволена тим, що було багато граматики. В кожного викладача свої підходи та методи, що є плюсом, адже ти не звикаєш до однієї манери викладання. Тепер я  почуваю себе впевненіше під час спілкування з іноземцями. Рекомендую всім без винятку!

Після завершення курсу ти зможеш підтримувати бесіду на різні теми чи теми стосовно професійної діяльності, будеш без проблем вільно розмовляти з іноземними замовниками. Легко вирушиш у відрядження за кордон чи просто відправишся у туристичну поїздку.

Викладачі Вінницької ІТ-Академії, HR-спеціалісти, native speakers готові ділитись власним досвідом та відповісти на будь-яке твоє запитання. Набір вже розпочався!

Не гай часу, кількість учасників обмежена!

Реєструйся → https://goo.gl/forms/F1Acnp7A0kfyNCyI3

Телефонуй 067-431-19-21 та поринь в англійську з головою!
 

Опубліковано

16.07.2019