Драйвовий Літній ІТ-Табір

Літо… Ура!!! Радісно-сонячна пора для усіх дітей. А люблячі батьки обов’язково захочуть подарувати своїм дітлахам яскравий відпочинок. Найголовніше – повести цей час з користю і задоволенням.

Маємо супер пропозицію від команди професіоналів Вінницької ІТ-Академії - драйвовий Літній ІТ-Табір.  Тут ваша дитина не тільки познайомиться з новими друзями й проведе гарно час, а й навчиться чомусь новому, що є актуальним у сучасному світі. Табір спеціалізується на сучасних трендових напрямках в області ІТ-технологій, знання яких з легкістю знаходять практичне застосування у будь-якій сфері. Діти вивчають інтернет програмування, веб-дизайн, логіку й англійську мову для ІТ. Такий пізнавальний відпочинок відкриває двері у майбутнє успішне життя.

Табір організовується для дітей шкільного віку починаючи з 9 років. В групі до 15 дітей, що дає можливість знайти індивідуальний підхід до кожного. Всього за чотири тижні ми створюємо умови, коли наші таборівці можуть відкрити свої таланти, повірити у власні сили й чітко розставити пріоритети. Тут тісно переплітаються активний відпочинок з розвитком інтелекту. Діти вчаться знаходити компроміси, вирішувати спірні питання, працювати як одне ціле в команді, домовлятися один з одним, десь поступатись, а десь відстоювати власні права. Шалена формула успіху, чи не так? У новому оточенні, з новими викладачами й менторами, які завжди підтримують й спонукають до дій,  навіть сором’язливі хлопчики й дівчатка розкриваються й починають проявляти інтерес до навчальних предметів, здатність до комунікації, як у звичному для них середовищі.

Варто зазначити, ІТ-табір - це не лише навчання, а також розваги, спорт та здорове харчування. Щодня діти займаються із професійним тренером для того, аби покращити своє здоров’я. На кожному занятті вивчають різні техніки самооборони, дихальні вправи, а також вправи на самомотивацію. Усі бажаючі можуть представити свій вид спорту та захоплення, більше розповісти про себе. В розважальні дні учнів чекають цікаві заходи:

·        Знайомство (ігри та творчі завдання);

·        Capture the flag (командні ігри на природі);

·        Квест "Puzzle me";

   ·     Відвідування ІТ компаній;

·        ІТ-Брейнринг;

·        Різні завдання для команд, тематичні дні та багато іншого.

Одним із найважливіших завдань роботи нашого табору – є врахування дитячих інтересів, їхніх потреб і бажань. Наша програма дає можливість кожному учаснику проявити свої здібності та уподобання в повній мірі. У цьому нам допомагають сучасні мотиваційні методики викладання, інтелектуально-розважальні ігри, творчі конкурси, проекти тощо. За період навчання в таборі, учні вигадують назву команди, розробляють логотип та здобувають бали. Тобто, кожен день ІТ-Табору розписаний і спланований щохвилинно, насичений цікавою навчально-розвиваючою діяльністю в тандемі із розважальними заходами.

Вже  після  проходження нашого 4-тижневого  інтенсивного курсу ваша дитина створиь свій власний сайт, покращить знання англійської, потренує логічне мислення.

У літньому ІТ-Табірі канікули стануть дійсно незабутніми, сповненими позитивних емоцій та вражень! Ми вирощуємо таланти!

 

Вінницька ІТ-Академія

тел. 067-431-19-21, 073-209-97-43

hack.intita.com

Опубліковано

20.06.2019