Фінішував перший English Марафон

Прокачай свою англійську мову, приділяючи 30 хвилин на день. Під таким гаслом Вінницька ІТ-Академія провела English Марафон 2019 для учасників, які цікавляться ІТ-сферою. English Марафон - навчальний марафон з англійської мови, розроблений досвідченим викладачем-практиком, щоб дати можливість усім бажаючим застосувати теоретичні знання на практиці і за короткий термін значно підвищити свій рівень володіння англійською мовою.
Умови марафону дуже прості! Щодня учасникам надавалися на доступ завдання з ключами, які вони повинні були виконати протягом дня не відриваючись від основних справ.
За 21 день марафону учасники поповнили свій словниковий запас, вдосконалили та запрактикували граматичні навички, і що найбільш важливо- виховали звичку займатися англійською кожний день. Погодьтеся, що систематичні заняття по 20-30 хвилин  в день принесуть хороший результат для покращення та підвищення рівня іноземної.
Учасники марафону діляться власними враженнями після його завершення:

Ольга 

Хороша практика, мені сподобалося, що все про айті. Дуже багато хороших слів, які можна використовувати в практиці, а не просто поюзати в тестах. Для мене особливо добре виглядали завдання, в яких мікс часів і потрібно було визначитися з вибором. А там, де треба було щось придумувати - це реально важко.

Ян

Course was interesting, but for me a little heavy. I enjoyed the articles and dialogues. Thank you for this marathon!
 

Наталя

It was very cool!!! I really liked the course! The tasks are interesting, but some were difficult for me, because I had not learned this yet. Many new and useful word! Thank you very much! 

P.s. I want to continue!)
 

Марія
Мені дуже сподобалося займатися в такому форматі і до 21 заняття я почала отримувати величезне задоволення від процесу. Мені хотілося б щоб у цього марафону було продовження. Дякую за зворотний зв'язок протягом усього марафону і підбадьорливі коментарі.


Андрій

Курс і завдання в цілому мені сподобались. Незважаючи на те, що завжди бракує часу, марафон допомагав знайти його, щоб виконати завдання і хоч трішки покращити своє знання з англійської мови. Я Вам за це безмежно вдячний. Ще раз дякую за Марафон і Ваш час витрачений на нього.

Вадим

Дуже цікавий курс-марафон. Я радий, що прийняв участь, та був приємно здивований цікавими завданнями. Хотів би, ще раз прийняти участь в подібному онлайн-курсі. Дякую за завдання та увагу!


Ольга
Дякую за цікаві та сучасні завдання, за Ваші коментарі (хоч і були ключі, Ви вказували де слід звернути увагу на помилку). Чудово підібрані вправи на закріплення. Завдяки їм я деякі терміни, словосполучення, правила чудово запам’ятала. Мені зазвичай потрібно було більше, ніж 30 хв. Хотілось і ще проаналізувати кожне завдання і по декілька раз переглядати граматику. Було б чудово ще попрацювати із кожним завданням, але щось типу: 2-3 рази в тиждень, закріпити успіхи Марафону. Думаю для людей, що працюють у ІТ - чудова річ!


English Марафон - для тих, хто відкритий новому досвіду, хоче вдосконалити свою англійську на практиці і використовувати всі доступні способи для досягнення мети.
Приймай участь у наших наступний марафонах. Кинь собі виклик!

Прес-служба Вінницької ІТ-Академії

Веб-сайт: ita.in.ua, e-mail: ita.in.ua@gmail.com
Тел.: (067)431-19-21

Опубліковано

11.09.2019