Мрієш програмувати гаджети? - Гарантована робота чекає на тебе!

Ви хоч раз замислювались над тим, як змінився світ за останні 100 років? Кожен день наше життя стає іншим. Щось йде в минуле, звільняючи дорогу новому, щось починає грати новими фарбами. Особисто я, лише у 10 класі побачила комп’ютер (здавалось його нічим не замінити), потім почали з’являтись ноутбуки, а сьогодні все необхідне мені знаходить в телефоні! Як така крихітка може містити абсолютно все?!  Всі ці дива створюють мобільні розробники (mobile developer). 

Доречі, у 2019 році у ТОПі ІТ-спеціальностей мобільна розробка на першому (!) місці. Популярна в останні роки спеціальність продовжує лідирувати в рейтингах затребуваних професій. Ми оточені безліччю додатків для повсякденного життя і роботи, для спорту і харчування, для подорожей і відпочинку. Тенденція триватиме. Крім того, компанії і бренди прагнуть зробити додатки під свої компанії. Необхідність у мобільних розробниках продовжує зростати.

Хто такий мобільний розробник? Mobile developer - це фахівець, який розробляє програмні додатки для різних мобільних пристроїв: планшетів, смартфонів на iOS і Android. Мобільні додатки бувають різні: розважальні програми (для вивчення мов, читання книг, подорожей, спорту), додатки для покупок (сегмент e-commerce) і окрема категорія - мобільні ігри. Мобільні програми також класифікуються залежно від того, для якої платформи вони призначені. У Вінницькій ІТ-Академії є спеціалізація “Mobile Development”,  де вивчаються і на iOS та Android розробників.

Розробник iOS. Ці фахівці є найбільш дохідними на мобільному ринку. А з появою мови Swift розробка для пристроїв Apple стала максимально простою та зручною. В ІТ-Академії не навчають “на пальцях”, для цього є iOS-лабораторія, облаштована компанією RIA.com.

Android-розробник - це фахівець, який створює мобільні додатки під операційну систему Android (вона по праву є найпоширенішою мобільною платформою в світі).  

Плюси професії.  Гідний рівень оплати праці в будь-якому регіоні країни. На ринку спостерігається дефіцит кваліфікованих розробників, що позначається на рівні заробітної плати. Середня зарплата розробників мобільних додатків в Україні 2150 доларів за даними порталу для програмістів DOU. Статистику створили на основі анонімного опитування, яке проводилось з грудня 2018 року по січень 2019 року. Цікава і захоплююча професія. Технології стрімко застарівають, тому щоб залишатися на вершині майстерності, програмісту необхідно вдосконалюватися, бути в курсі новинок IT-індустрії, постійно поповнювати багаж знань і умінь. Перспективи кар'єрного росту. Ви можете вирости від посади Junior- розробники до Senior-розробника, у якого заробітна плата стартує від 3500 доларів. Кращі умови праці: відмінний колектив, зручне робоче місце, оснащене кращими девайсами, соціальний пакет.

Як стати мобільним розробником? Практика в даному випадку - ключовий освітній момент.  Курс “Mobile Development” ведуть викладачі-практики, які розуміють галузь зсередини і можуть навчити інших. Не всі розуміють, що програмування це не наука, а ремесло. Тому просто переглянути купу відеоуроків чи прослухати курс лекцій і вийти Senior-розробником не вийде. У Вінницькій ІТ-Академії  мінімум теорії і максимом практики, особливо спільної роботи в групах. Тому що у командах приходить розуміння того, що ти робиш. У ІТ-Академії ти отримаєш повноцінні і структуровані знання, які одразу закріпиш на практиці, в умовах, максимально наближених до роботи в колективі ІТ-компаній.

Реєструйтесь на курс “Mobile Development” та навчайтесь у справжніх майстрів.

Для тих, хто хоче отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО є чудова нагода. Кожен, хто здасть екзамен з математики на максимум, буде зарахований на безоплатне навчання. 

 

Реєструйся: https://ita.in.ua

телефонуй: 067-431-19-21
 

 


 

Опубліковано

20.09.2019