Таланти отримують шанс!

Відбувся черговий вступний екзамен з математики на безкоштовне навчання у Вінницькій ІТ-Академії. З півсотні абітурієнти четверо вирішили  необхідну кількість задач. Вітаємо щасливчиків! Вони отримають неймовірну можливість навчатись у Вінницькій ІТ-Академії - БЕЗКОШТОВНО і вже за рік гарантовано отримати роботу своєї мрії! 

Міжнародні корпорації, стартапи, дружні колективи, високі зарплати, сучасні технології вже чекають на: 

Вадима Ліщинського, 

Анастасію Спірідонову, 

Дар’ю Дзюбу, 

Маргариту Грінченко. 

Тепер ці четверо талановитих молодих людей будуть навчатись серед друзів-однодумців в супроводі викладачів-практиків та гарантовано працюватимуть за обраною спеціалізацією по завершенню навчання. 

Їхні враження після екзамена:

Анастасія Спірідонова: Про екзамен дізналась на сайті ІТ-Академії. Рік тому я почала самостійно вивчати програмування, навіть пройшла курси в одній з IT-компаній, але отриманих знань недостатньо, щоб отримати роботу. Також проблема була в тому, що я почала вивчати мову, не знаючи основ програмування. Це ніби будувати будинок без фундаменту. Стало зрозуміло, що самостійно мені не освоїти програмування. У короткострокові курси я не вірю, тому обрала Вінницьку ІТ-Академію.

Я знайшла свій зошит з ЗНО з математики, пройшла його повністю, щоб виявити проблемні розділи, а потім по ним шукала в інтернеті інформацію та завдання на виконання. 

Спочатку подумала, що 4 години на 10 задач - це занадто багато, але з екзамену я вийшла за 10 хвилин до завершення. Не було завдань, які вимагали б знання мільйона формул, що порадувало, але всі вони вимагали вміння мислити. Взагалі екзамен сподобався, задачі були дійсно цікавими.

Звісно, я задоволена результатом! Правда, коли після екзамену почали показувати розв'язки деяких завдання біля дошки, я вже подумала, що все пропало, а потім все ж назвали моє ім'я серед переможців. Я вдячна викладачам, які побачили в мені потенціал, та ІТ-Академії за можливість навчатися безкоштовно!

Вадим Ліщинський: Я дізнався про ІТ-Академію в пошуку в інтернеті. Розумію, що ніде тебе ніхто в державних навчальних закладах не навчить, якщо не захочеш вчитись сам. До екзамену не готувався адже був впевнений, що це мені не допоможе і я не здам екзамен. Екзамен сподобався, дуже цікаві завдання на логіку. Я зовсім не очікував що здам екзамен і навіть не планував яким чином буду відвідувати навчання, тому був дуже здивований, що мені вдалось пройти на безкоштовне навчання.

Маргарита Грінченко: Про взрослый курс IT-Academy Vinnytsia я узнала во время учёбы в Школе Хакеров, которая действует при ІТ-Академии. После окончания школы понимала, что мне нужен быстрый старт в мире программирования который университет, к сожалению, мне дать не мог. Поэтому решила попробовать себя на экзамене. После базы Физико-Математической гимназии особо готовится не пришлось, разве что, повторила некоторые основные темы. Экзамен понравился своей разнообразностью в заданиях и способностью заставить подумать.

Дар’я Дзюба: Про екзамен розповів друг. Вирішила спробувати, тому що в майбутньому планую працювати в сфері ІТ. Передивилась старі конспекти з математики. Екзамен був дуже цікавим, тому що були присутні не лише математичні задачі, а й логічні, для розв'язку яких потрібно було використовувати нестандартні методи мислення. Дуже рада результату, тому що недарма поглиблено вивчала математику і ці знання допомогли мені попасти в 4 тих, хто буде безкоштовно навчатись в ІТ-Академії.

 

Все реально, доведено тими, хто вже навчався безкоштовно. Варто лише повторити шкільний курс математики та потренувати логічне мислення. 

У кожного є шанс стати щасливим студентом прогресивного навчального закладу з гарантованим працевлаштуванням. Реєструйся на весняний іспит, адже тепер саме твій час змінити своє життя ;-) 


 

Програмуй своє майбутнє разом з Вінницькою ІТ-Академією!

Реєструйся: https://ita.in.ua  

Телефонуй: 067-431-19-21

Опубліковано

14.11.2019