Топ-7 порад, як вивчити англійську від Вінницької ІТ-Академії

Давно не секрет, що англійська мова затребувана у кожній сфері нашого життя: при вступі до навчального закладу, при пошуку престижної роботи, для подорожей, для пошуку корисної інформації тощо.
Ми вивчаємо іноземну протягом довгого періоду часу: в школі, в університеті, на курсах або з репетитором.
Чи існують “чарівні” (меджік) способи, як легко та невимушено вивчити іноземну  мову?
Вінницька ІТ-Академія - навчальний заклад, який добре відомий організацією результативних навчальних процесів, ділиться секретами успішного вивчення англійської мови.

Порада 1. Практикуй вивчення іноземної щодня. Чудово виробити звичку займатися англійською кожний день. Систематичні заняття по 30 хвилин  в день принесуть хороший результат для покращення та підвищення рівня володіння іноземної.

Порада 2. Завантаж застосунок для вивчення англійської мови. Використовуйте свій вільний час з користю, на просторах інтернету широке розмаїття застосунків на будь-який смак та рівень. Погодьтеся, що корисніше поповнювати свій словниковий запас, аніж грати у мобільні ігри чи бездумно гортати стрічку в соцмережах.

Порада 3. Підпишися на подкасти або канали з вивчення англійської у соцмережах чи інтернет ресурсах.
Одним з ефективним та популярним методом вивчення іноземної - це підписка в соцмережах на носія мови чи канал.

Подобається гумор? Політика? Ведення блогу? Приготування їжі? Підпишися на тематики та блогерів, які тобі подобаються і разом з ними вивчай, практикуй, вдосконалюй мову. 

 

Порада 4. Читай професійну літературу англійською. Хороша англійська книга - це ні з чим незрівнянне задоволення, натхнення і привід задуматися про щось важливе. Крім того, це відмінний ресурс для розширення словникового запасу, розвитку навичок читання, зміцнення знань по граматиці й орфографії.
Знайти професійні, корисні підручники з вивчення англійської для ІТ-сфери можна на освітній платформі INTITA.

Порада 5. Бери участь у English марафонах. Мовний марафон - це онлайн-програма, під час якої учасники виконують завдання у визначений термін. Зазвичай викладачі англійської, блогери і коучі проводять такі випробування безкоштовно або за невелику плату. Мета - прокачати різні мовні навички, в залежності від тематики та тривалості.
Ти також можеш прийняти участь у English марафоні від Вінницької ІТ-Академії, слідкуючи за нашими подіями в соцмережах.
 

Порада 6. Зареєструйся на курс інтенсивного вивчення англійської мови Deep Dive into English та з головою поринь в англомовне середовище. Курс особливо корисний для тих, хто хоче подолати мовний бар'єр, спілкуватися з англомовним клієнтом чи Native Speaker або пройти співбесіду в іноземну компанію.

Порада 7. Слухай новини англійською.
Якщо не завжди знаходиш час аби читати англійською, а вимову багатьох слів необхідно шукати у словнику, можна вивчати іноземну слухаючи новини. 

Завжди свіжа та актуальна інформація, яка дозволить не тільки практикувати іноземну, а й бути в курсі останніх подій та новин.

Вивчення англійської мови вимагає багато часу та терпіння, але цей процес можна урізноманітнити цікавими та ефективними способами. Грайте в ігри, розв'язуйте кросворди, співайте пісні, читайте комікси англійською, відвідуйте курси, переглядайте фільми і не хвилюйтеся надто щодо помилок, адже на помилках вчаться!


Прес-служба Вінницької ІТ-Академії

Веб-сайт: ita.in.ua

Ел.-пошта: ita.in.ua@gmail.com
Тел.: (067)431-19-21
 

Опубліковано

15.11.2019