English Marathon - кинь собі виклик!

Як часто ти звик практикувати англійську мову? Один раз на місяць, один раз на тиждень чи можливо раз у півроку? Звісно з таким “інтенсивом” вивчення іноземної швидкого результату не отримаєш, особливо коли хочеш швидко “підтягнути” скіли, змінити кар'єру, пройти співбесіду в іноземній компанії чи просто подорожувати за кордоном. У вивченні будь-якої мови головне системність, краще виділити на день 20-30 хвилин, а ніж 2 години раз у півроку.
Вінницька ІТ-Академія стартує English Marathon, крута можливість для охочих, які бажають за короткий період покращити навички англійської мови.


Що таке English Marathon?
English Marathon - навчальний марафон з англійської мови, розроблений досвідченим викладачем-практиком, щоб дати можливість усім бажаючим застосувати теоретичні знання на практиці і за короткий термін значно підвищити свій рівень володіння англійською мовою.
Умови марафону прості! Необхідно виконувати завдання протягом 21 дня без відриву від основних справ, приділивши 30 хвилин на день.


Які переваги та кому корисний марафон?
- зручно, що немає прив'язаності до конкретного часу, головне щоб завдання були виконанні протягом дня;
- вдосконалення та практика граматичних навичок;
- виховується звичка займатися англійською кожний день;
- вивчиш понад 200 слів, які необхідні для комунікації в ІТ-сфері;
- впевно почуватимеш себе при спілкуванні.

Марафон розрахований на усіх бажаючих, які мають за мету покращити свій рівень володіння іноземної.


Де зареєструватися для того щоб прийняти участь в English Marathon?
Для охочих прийняти участь в English Marathon потрібно зареєструватися на освітній платформі INTITA і  розпочати виконання завдань в зручний час без відриву від основних справ https://intita.com/module/ua/E_Marathon
English Марафон - для тих, хто відкритий новому досвіду, хоче вдосконалити свою англійську на практиці і використовувати всі доступні способи для досягнення мети.

Прес-служба Вінницької ІТ-Академії

Веб-сайт: ita.in.ua, e-mail: ita.in.ua@gmail.com
Тел.: (067)431-19-21

Опубліковано

5.02.2020