Прокачай свою англійську за 3 місяці

Як навчитися говорити англійською мовою швидко і грамотно? Це питання щоденно задають собі мільйони людей по всьому світу, для яких зіткнення з мовним бар'єром стало неприємним етапом вивчення мови. Однак, будь-яку перешкоду можна подолати, головне - вибрати правильні засоби досягнення цілей.

Практично всі ми в школах та інститутах вивчали іноземну мову, іноді навіть не одну. Ми вчили слова, переказували тексти, складали діалоги, здавали іспити і, в принципі, по завершенню занять передбачалося, що ми будемо здатні користуватися цими знаннями. Але чомусь так відбувається, що мало хто з нас може спілкуватися з іноземцями навіть на повсякденні теми.

Тож як за короткий період часу опанувати мову? Ми впевнені, що це цілком реально, варто лише пройти курс інтенсивного вивчення англійської мови “Deep Dive into English” - 11 тижнів, 5 днів на тиждень, 3 години на день. Навчайся у професійних викладачів та native speakers й переконайся, що англійська - це не довго і нудно, а швидко та захоплююче.

Осягни граматику англійської мови як систему, елементи якої логічно взаємопов’язані, а не зубри правила. 165 годин - і ти гарантовано підвищиш свою англійську мінімум на 1 рівень! 

Інтенсивний курс “Deep Dive into English” саме для тих, хто планує:

  • змінити роботу на кращу - де English Must Have;
  • пройти співбесіду в компанію з іноземним капіталом; релокацію за кордон;
  • навчатися за кордоном;
  • спілкування з англомовним клієнтом чи Native Speaker;
  • подолати мовний бар’єр та розмовляти грамотно та впевнено.

Випускники курсу “Deep Dive into English” діляться власними враженнями після його завершення:

Юлія: Мої відносини з англійською мовою почались 2 роки назад, коли я вивчала програмування в Вінницькій ІТ-Академії.  Після першої успішної групи з DDE твердо вирішила - йду на наступний курс. Не пошкодувала жодного разу.  Я задоволена тим, що було багато граматики, а також дуже задоволена роботою викладачів. В кожної з них свої підходи та методи, що також є плюсом, адже ти не звикаєш до однієї манери викладання. Пари з носіями мови давали впевненість в тому, що в принципі, тебе розуміють краще ніж ти собі думав. Завдяки цьому курсу англійської в моєму житті стало ще більше, я почала нею говорити дома та думати про якісь звичні для мене речі. Якщо про рівень - то він однозначно підвищився і я це відчуваю. Рекомендую всім без винятку!

Ігор: Якщо тобі потрібно прокачати свій англійський в короткі строки - Deep Dive саме те. Але це не означає, що тобі потрібно лише відвідувати пари, витрачаючи на це 3 години в день, та вже після закінчення курсу ти будеш комфортно розуміти англомовного співрозмовника. Ні, так воно не працює. Як мінімум тобі потрібно не лінитися і повторювати матеріал вдома. Далі непогано практикувати пройдений матеріал на наступних парах. Ну а якщо ти хоче стрибнути на плюс два рівні в знаннях англійської - постійно роби домашні завдання сумлінно та якісно :) Удачі!

Юлія: Я задоволена курсом Deep Dive into English. Уроки були цікавими, корисними та активними. Відчувається, що викладачі дуже ретельно готували матеріал та ставилися до своїх уроків із творчістю та відповідальністю. Я вважаю хорошим досвідом, що викладачі мінялися, а разом із ними і підходи до подачі матеріалів. Я залишилася дуже задоволена! І якби було у мене більше вільного часу, то пішла б ще раз на курс Deep Dive into English)

По завершення курсу ви зможете підтримувати бесіду на культурні теми чи теми стосовно професійної діяльності, будете без проблем вільно розмовляти з іноземними замовниками по телефону чи Skype. Легко вирушите у відрядження за кордон чи просто відправитися у туристичну поїздку.  HR-спеціалісти, викладачі Вінницької ІТ-Академії, native speakers готові ділитись власним досвідом та відповісти на будь-яке твоє запитання.

Набір вже розпочався!

Не гай часу, кількість учасників обмежена!

Реєструйся → https://goo.gl/forms/F1Acnp7A0kfyNCyI3

Телефонуй 067-431-19-21 та поринь в англійську з головою!  

 

Опубліковано

15.01.2019